Om Dørstad Grapes

Dørstad Grapes ble startet opp av Peter Dørstad tidlig i 2018. Etter flere år i restaurantbransjen både som faglært kokk, servitør og sommelier, begynte Peter i 2013 å jobbe med vinimport, som selger til HORECA-markedet. Nysgjerrigheten med å drive noe eget ble stor, og han valgte i 2018 å starte opp et eget vinimportfirma, Dørstad Grapes. Dørstad Grapes har etter hvert vokst seg større, og i 2019 utvidet Peter Dørstad selskapet med ytterligere en ansatt, Richard Eikeland.

Dørstad Grapes jobber med anerkjente produsenter, fra klassiske vinområder. I dag samarbeider vi med produsenter i fra Frankrike, Tyskland og Italia. Vår drivkraft er å finne de beste produsentene, med klassisk og typeriktige viner, som gjenspeiler området vinen kommer ifra. Gjennom nøye selektering, og høye kvalitetskrav, streber vi alltid etter å finne nye gode produkter å vise til det norske markedet. Vi skal selv kunne stå inne for produktene vi selger, og vi er opptatt av at prisen på vinen skal vises i kvaliteten.

Dørstad Grapes har høyt fokus på HoReCa-markedet og til sammen har vi nesten 100 kunder vi aktivt samarbeider med. Vi har distribusjon i hele Norge og leverer vin til alt fra Lindesnes i sør til Svalbard i Nord. For oss er god service, opplæring, prisgaranti og kvalitetskontroll noen av våre stikkord. Driver du et sted med skjenkebevilling og ønsker et uforpliktende møte? Ta kontakt på grapes@dorstad.no