Om Dørstad Grapes

Dørstad Grapes jobber med anerkjente produsenter, fra klassiske vinområder. I dag samarbeider vi med produsenter i fra Frankrike, Tyskland og Italia.

Vår drivkraft er å finne de beste produsentene, med klassisk og typeriktige viner, som gjenspeiler området vinen kommer ifra. Gjennom nøye selektering, og høye kvalitetskrav, streber vi alltid etter å finne nye gode produkter å vise til det norske markedet. Vi skal selv kunne stå inne for produktene vi selger, og vi er opptatt av at prisen på vinen skal vises i kvaliteten.

Vår største enkeltkunde er desidert Vinmonopolet og vi har over 200 listeføringer på Vinmonopolet.

I tillegg til det har også Dørstad Grapes et høyt fokus på HoReCa-markedet og til sammen har vi nesten 100 kunder vi aktivt samarbeider med. Vi har distribusjon i hele Norge og leverer vin til alt fra Lindesnes i sør til Svalbard i Nord. For oss er god service, opplæring, prisgaranti og kvalitetskontroll noen av våre stikkord. Hvis du er en Vinprodusent med høyt salg på Vinmonopolet i dag, men savner at vinene dine blir solgt til Restauranter og vinbarer ønsker vi gjerne å prate med deg.

Driver du et sted med skjenkebevilling og ønsker et uforpliktende møte? Ta kontakt på grapes@dorstad.no